24. jun, 2018

Leef jij nog vanuit het ego-bewustzijn?

En wil je dat loslaten? Maar weet je niet goed, hoe. Of wil je er meer van weten?

Neem dan contact met mij op Info-Contact

24. jun, 2018

Naarmate ik groei is er een grote behoefte om dieper te gaan. Ik vind dat in het werk van Aluna Ash. Zij resoneert geweldig met waar ik door mijn hoger-zelf naar gedreven wordt. Graag deel ik dit met jullie. Liefs Truus 

https://www.youtube.com/watch?v=T15-2XtOJJ4

 

 

24. jun, 2018

3 Juni

8 Juni

12 Juni

17 Juni

22 Juni

27 Juni

Zie tekst vorige Poortdagen

9. mrt, 2018

DE POORTDAGEN IN MAART 2018 ZIJN:

3 Maart

8 Maart

12 Maart

16 Maart

22 Maart

28 Maart

18. dec, 2017


Poortdagen zijn dagen waarop de sluier tussen kosmos en aarde dunner is. Poortdagen zijn kruispunten van tijdgolven die de ontvangst van kosmische kennis vergemakkelijken.
Als je met de energie van poortdagen gaat werken, kun je je transformatie- en bewustwordingsproces in een hogere versnelling brengen door je op die poortdagen open te stellen voor kosmische kennis.
Diegenen onder ons die hogere niveaus van gevoeligheid hebben bereikt voor verhoogde energieën voelen deze speciale tijden met veel meer intensiteit. Wees niet verrast als je slapeloze nachten hebt de dag ervoor, de dag zelf, en de dag erna. Hoofdpijn, hoge of lage energie-ervaringen in je lichaam kunnen ook gevoeld worden rond deze dagen, je grieperig voelen of het wisselend heel erg koud of warm hebben.
Geef jezelf een schouderklopje en wees mild met jezelf als je dergelijke gevoeligheden hebt opgemerkt. Als je het niet hebt opgemerkt, maak er dan een punt van om de kalender na te kijken om te zien of jouw moeilijke dagen samenvallen met nieuwe en volle maan tijden.
Het kalmeert de gedachten als je weet dat je deze symptomen ervaart omwille van je gevoeligheid voor de energieën en omdat de meesters de energieën via je verankeren vanuit de hogere gebieden op deze speciale dagen. Alleen al de mogelijkheid kennen en deze speciale energie-dagen herinneren kunnen ons helpen hier beter mee om te gaan.
Bron: Maya Tzolkin

Mag er zelf nog aan toevoegen dat de poortdagen die op deze pagina vermeld staan niet de GAPdagen van de Tzolkin zijn maar dat deze dagen door Sananda worden doorgegeven via mij! De klachten blijven hetzelfde en soms vallen er dagen met elkaar samen!
TIP!!!: Als de klachten die je hebt na een paar dagen, na de poortdag, niet over zijn is het raadzaam naar je huisarts te gaan.
In Licht en Liefde, Lizeth Brands

De poortdagen zijn: (zet ze in je agenda)
2 Dec.

8 Dec.

11 Dec.

17 Dec.

22 Dec.

28 Dec.

31 Dec.