9. mrt, 2017

Het tweelingzielen-pad bewandelen

Het moment dat je beseft dat je een tweelingziel bent staat je wereld op zijn kop. Letterlijk en figuurlijk. Niets is meer wat het lijkt.

In vogelvlucht zal ik jullie vertellen hoe mijn pad eruit zag en ziet.

Noot: Alles wat ik schrijf, schrijf ik vanuit mijn perceptie en beleving. Ik leef in seperatie van mijn andere helft en scherm hem af.

Besef

 • Dat ik nog nooit een liefde heb ervaren als voor deze tweelingziel-liefde...onvoorwaardelijk
 • Dat ik deze onvoorwaardelijk liefde mocht gaan leren hebben voor mezelf
 • Dat dit groter, heftiger, mooier is en ik nog nooit eerder heb ervaren
 • Dat het te maken heeft met een Divine plan en ik daar een deel van uit maak

We zijn op aarde in een tijd beland waarin grote veranderingen plaats vinden. We gaan van de 3e naar 5e dimensie. Tweelingzielen hebben hier een bijzondere rol in. Door de onvoorwaardelijke liefde die zij voelen diep vanbinnen zullen ze helpen andere soort relaties op aarde te brengen. Hier gaat nog veel tijd overheen....maar het begin is er. Er zijn wereldwijd veel tweelingzielen aan het ontwaken en zullen hun missie gezamelijk of alleen ten uitvoer brengen. Dit kan alleen als ze zich hebben ontdaan van alle balast en onvoorwaardelijke liefde zijn weg kan vinden.

Dat gaat niet zomaar...daar moet eerst innerlijk werk aan voor af gaan. Als vanzelf ben ik ook door verwerking en het loslaten van oude geloofssystemen gegaan. Al de geloofssystemen opgelegd door mijn ouders, grootouders, leerkrachten en mezelf klopte niet meer. Ik zat vast in wat mij was opgelegd door anderen en wat ik als waar had aangenomen

Mijn ego had een overlevingsmechanisme gecreerd. Toen ik daaraan ging werken kwam ik oude pijnen tegen in de diepere lagen. Beschadigde innerlijke kinderen. Maar ook het besef dat ik meer gericht was op de buitenwereld dan mijn binnenwereld. Dit alles mocht ik gaan loslaten.

Het besef dat ik in een wereld was opgegroeid waarin meer geleefd werd vanuit het ego, angsten, projecties, analyseren, hardheid....en te weinig voelen, zachtheid, compassie...liefde. Verander de wereld begin bij je zelf...kennen we allemaal. Het is meer dan een zin die je uitspreekt, het is een waarheid voor mij. Wilde ik oprecht liefhebben, helpen een nieuwe aarde te creeren, dan moest ik aan de slag.

Voor mij was dat:

 • Innerlijk kindwerk
 • QHHT
 • Reiki
 • Balans in ego en gevoel, geloofssystemen loslaten die mij niet meer dienen
 • MIR methode en Healing codes
 • Lichaamswerk zoals massage's
 • Angellight en afstemmen op mijn Hogerzelf

Nu drie jaar verder voel ik mij in balans, en ervaar ik onbalans, dan hersteld zich dat weer snel.

Ik ervaar het hele tweelingzielen-proces als twee delen in een. Het activeren van twee zielen die met elkaar mogen gaan samenwerken op de verschillende dimensies en het transformerende deel. Het transformerende deel is waar ik voor mezelf aan werk....focus op mezelf.

Mijn tweelingziel heeft het transformerende deel volgens divine planning in werking gezet. Ik heb dat als een bijzonder mooie taak gezien. Ik weet dat ik de bewuste ziel ben die de taak heeft het pad voor te bereiden....op weg naar acsentie, de nieuwe wereld, waarin mensen weer vanuit verdraagzaamheid en liefde kunnen samen leven. 

Dat het tweelingzielen-proces als zwaar wordt ervaren komt door oa de innerlijke pijnen die nog verwerkt mogen worden en het ego wat wilt controleren. Als we hieraan gewerkt hebben blijft er liefde voor jezelf, overgave en vertrouwen over.

Durf jij het aan om diep diep diep te gaan? 

Truus

Dit voorjaar geef ik weer Transformatie weekenden in een prachtige schone waterrijke omgeving. Water werkt transformerend...en deze omgeving zal je helpen los te laten wat losgelaten mag worden. Zie Transformatieweekend