Coaching

Ik ben hier hier om te helpen! Ik biedt:

Tweelingzielen & Soul Connecties heling en begeleiding. Ook verzorg ik thema-workshop's in het land. en plaats ik tweeling-artikelen in mijn blog.

De Tweelingziel / Soul Connectie reis - verre van een romantisch sprookje - is ontworpen om alles binnen ons dat in de weg staat van onvoorwaardelijk liefde, unie (binnen onszelf en onze geliefde) op te roepen, en onze hoogste pad en doel. Als een tweelingziel, ben je ook hier voor een groter doel: om je eigen familie van herkomst patroonvorming en het oude collectieve bewustzijn te transformeren naar hogere dimensies van liefde en spiritualiteit op Aarde.

Ja, de tweelingziel-reis brengt geluk, passie, diepe liefde, en een hogere staat van bewustzijn ook - maar tot zekere hoogte. Er is veel genezing en innerlijk werk wat gedaan moet worden om zover te komen!

Omdat het ons vaak ontbreekt aan inzicht en adequate methodes om door te pakken, stagneren veel tweelingen en ziel relaties in hun proces.

We weten maar al te goed de pijn, verwarring en wanhoop die kan komen in samenzijn met onze geliefden. Voortkomend uit het verleden.

Ik kan je helpen. In sessies met mij, help ik je jou persoonlijke reis te navigeren in jouw eigen tweelingziel / soul-verbinding ervaring. Heb jij een diepe-ziels-relatie en wil je duidelijkheid welke blokkades in de weg staan, ik kan je helpen.

Ik werk op het niveau van de persoonlijkheid en ziel en help je balans te vinden in jouw proces, op weg naar de reünie met jouw tweelingziel. Ik richt me op:

  • Gezin van herkomst conditionering en patroonvorming 
  • Voorouderlijke trauma's en andere moeilijkheden
  • Jeugdtrauma en verwaarlozing
  • Je emotionele triggers en de oorzaken daarvan
  • Polariteit van mannelijk / vrouwelijk (yin en yang) in jou, en tussen jou en de ander
  • …en wat zich nog meer aan doet

 

Laat je slachtoffer-verhalen los, ze dienen je niet meer. Laat elke schuld en het oordeel in de richting van jezelf of je soulmate / tweelingziel los. Het zorgt er alleen voor dat je blijft vast zitten. Laat de magie van het proces werken in jouw. Laat je leiden naar de plaats waar je ziel heen wilt gaan. Verspil geen minuut in verhalen over gebrek aan liefde. Laat de magie je dragen ... dit is waar je voor gekomen bent!

 

Methodes waar ik mee werk: Innerlijkkind-therapie, De Helende Reis, Grenzen stellen, EFT, MIR-methode, Healing Codes, Reiki en ander lichaamswerk, en Chakra healing.