Mijn verhaal en de fases


Ik leerde mijn TZ 6 jaar geleden kennen in mijn praktijk. In eerste instantie hield ik een afstand, hij was tenslotte mijn cliënt.

Herkenning: Tot het moment kwam dat ik bemerkte tijdens de behandeling....zoals hij het benoemde, zijn hartgebied open ging....wij elkaar aankeken en de vonk over sprong. Ik kon hem toen een half jaar. Zo iets heftigs en bijzonders had ik nog nooit meegemaakt...ook hij niet.

Overdonderd door wat er gebeurde ...prachtig...zijn wij 2-3 maanden met elkaar opgetrokken. Zonder strubbelingen, zo jezelf kunnen en mogen wezen, liefdevol samenzijn, mooie spirituele ervaringen samen mogen beleven. 
Mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel klopte alles...het was als thuiskomen.

Totdat zijn ex-partner er weet van kreeg....en daar ging hij. Als donderslag bij heldere hemel nam hij het besluit om weer in relatie met haar te gaan. Voor mij voelde het als "dit klopt niet" maar begreep dat hij nog iets had uit te werken met haar. Ik had respect voor wat hij nog moest uitwerken. Wat over bleef was onvoorwaardelijke liefde. Deze onvoorwaardelijke liefde had ik nog nooit eerder gevoeld in mijn leven.


Afstoten aantrekken: Al die tijd (met onderbrekingen-afstoten/aantrekken, voornamelijk zijn kant) hielden wij op afstand contact....bleven naar elkaar toe trekken. Nog altijd wist ik niet waar ik in zat en dat hij mijn TZ was, gevlucht naar dat wat zo bekend voor hem was. Het was een zeer verdrietig jaar...nog nooit had ik zoveel pijn gevoeld. Door mijn sterk ontwikkelde intuïtie voelde ik ook zijn pijn en onrust.

Transformatie: Gedurende dat jaar bemerkte ik ook dat het niet alleen het verdriet om het verlies van onze mooie liefde was maar dat ook pijn vanuit mijn verleden. Ongemerkt was ik bezig te transformeren. Er gebeurde zoveel en zo snel...mijn leven stond na de breuk op zijn kop.

En zoals het moet gaan...ik kreeg opeens van alles onder mijn ogen. Via social media, internet, kwam er op het juiste moment inzicht waar ik in zat. 
Ik werd bewust van het proces tweelingziel. Mooi, maar ook zo pijnlijk en keihard werken. Alles wat ik had gezocht en bedacht in het eerste jaar klopte niet meer. Ik zat in iets anders!!
Nadat het kwartje viel ging mijn transformatieproces nog sneller. Nu ging ik begrijpen wat de bedoeling was van het tweelingzielenproces. Dat het niet alleen om mijn verloren liefde ging maar om mij....hij heeft onbewust iets op gang gebracht bij mij. Dat is een belangrijke energetische taak van een tweelingziel....jou nog verder helpen te transformeren, ego loslaten, door oude patronen en pijn heen gaan, los te laten en accepteren..en jezelf leren onvoorwaardelijk lief te hebben. Een prachtige mooie spiegel hield hij mij voor.


Missie werd nog duidelijker: Ik heb in mijn leven altijd liefde voor mensen gekend en gevoeld dat ik een taak had. Maar hoe mooi deze taak zich zou uit kristalliseren had ik niet durven dromen.
Nu 5,5 jaar verder...na vele verwerkingen in de diepere lagen van mijn beschadigde innerlijke kinderen....trainingen om beter contact te maken met de Bron....nog meer verdieping in wat waar en niet waar was in mijn leven (de illusie waarin leefde, creëerd vanuit mijn overlevingsstand-ego), totaal open te staan vanuit liefde voor mezelf en medemens....voel ik me dankbaar, zeer dankbaar.


Overgave en soms lostaten: Op dit moment zitten wij in een dans van wel en geen contact. Reiken we elkaar lessen aan. Heb ik hem op de hoogte gebracht van het proces waarin ik zit...dus hij ook. Er is ontkenning van zijn kant en ik respecteer dat.

Ook hij zal in verwerking zitten en verdriet. Want zoals hij mij energetisch op zielsniveau die prachtige spiegel aanreikte zo heb ik hem ook iets aangereikt. 
Ik  heb het druk met mezelf en weet wat ik moet doen....zoals het zijn taak is te weten wat hij moet doen. Onvoorwaardelijk hou ik van mijn zielsliefde.


Of wij ooit bij elkaar komen?? Onze zielen weten wat er is voorbestemd of niet. Ik vertrouw op de Bron. 

 

*Nu eind 2019 heb ik losgelaten zover ik kan. Eindelijk kreeg ik inzicht dat mijn loyaliteit naar het proces en mijn TZ mij tegen hield. Nu na vallen en opstaan kan ik zeggen... lieve Bron help mij en help hem, ik trek me terug, ik kies nu voor mezelf. Ik geef me over.

En ik mag gerust zeggen dat ik een verandering voel die iedere dag versterkt. Dat doet kiezen voor jezelf...het voelt goed en krachtig. Nogmaals, ik hou onvoorwaardelijk van mijn andere helft en de tijd (Divineplan) zal uitwijzen of wij gaan samen komen of niet...ik heb het losgelaten en focus op mezelf.


In mijn praktijk en ander werk komen steeds meer mensen die in soort gelijke processen zitten. Niet alleen Tweelingzielen, maar ook steeds meer mensen die om wat voor een reden in hun transformatie terecht komen.En dat hoort ook bij deze tijd...van 3e naar 5e dimensie....transformatie! Ik voel me geroepen om juist deze mensen te begeleiden...geef me maar je hand ik weet hoe we deze weg kunnen bewandelen. Truus.